Nyckelskåp i alla klassningar

Vårt breda sortiment av nyckelskåp finns från små med 1 st nyckelkrok till SSF-certifierade med upp till 3000 st krok. I det breda sortimentet finns:
Nyckelskåp SSF 3492 klassade som klarar försäkringsbolagens krav på nyckelförvaring, finns även med elkodlås.
Nyckelskåp stöldfördröjande byggda i kraftig plåt finns med elektroniska kodlås och RFID öppning
Nyckelulämningsskåp för nyckelutlämning på udda tider.
Nyckelskåp KeyControl intelligenta nyckelskåp som håller ordning på var nycklarna är.

Vi har noga valt ut det sortiment som presenteras på nedanstående sidor. Strävan har varit att ta fram prisvärda produkter utan att göra avkall på kvalitet. 

Till klassade nyckelskåp

Nyckelskåp klassade SS3492
Vi har ett stort urval av SSF3492-certifierade och godkända av Försäkringsbolagen. Anpassade för Bilhandel, Bilverkstäder, Fastighetsbolag, Hemtjänst m.m. Alla certifierade nyckelskåp kan beställas med elkodlås.

Till kraftiga nyckelskåp
Nyckelskåp stöldfördröjande

Utrustade med elkodlås i kraftig plåt rymmer från 30 till 288 krok. Ett bra alternativ till klassade modeller när klassningen inte är nödvändig.

Till nyckelutlämningsskåp
Nyckelutlämningsskåp

Underlättar in- och utlämning av nycklar alla tider på dygnet. Finns med koder, tidsstyrning, nyckelidentifiering för varje nyckel. Med KeyControl systemet får man fullständig kontroll på varje nyckel och vem som har den.

Till nyckelskåp i tunnplåtNyckelskåp tunnplåt

Välsorterat sortiment i tunnplåt med kapacitet 3-300 st krok. Finns med elkodlås, nyckellås eller anpassning till eget låssystem med uttag för Assa ovalcylinder.

Till nyckelkassetter

Nyckelkassetter
För befintliga säkerhets, kassa-, eller värdeskåp eller fristående. Rymmer från 168 krok upp till 880 krok, finns även med 40 mm långa krok.

Till nyckelboxar
Nyckelboxar

Används för att lämna ut nycklar på obekväma tider, använd på campingar, stugor och i hem för hantverkare, städpersonal m.m.

ring 031-98 34 00 

Maila

Pretect har levererat säkerhetslösningar sedan 1990. Vi hjälper dig gärna!

Ring oss på 031-98 34 00 eller skicka ditt telefonnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.