Kassaskåp för hem

Vi har samlat flera olika "kassaskåp" som passar bra i hemmet eller på hemkontoret under rubriken Kassaskåp för hem. Här finns brandklassade dokumentskåp, stöldskyddande skåp, stöldskyddsskåp S2 brandisolerade och stöldskyddskåp S2 brandklassade i 30 resp. 60P.
Alla i storlekar och utföranden som passar i ditt hem eller hemmakontor. Alla skåp på denna sida är förberedda för att sättas fast.

Att välja ett kassaskåp för privat bruk är inte helt enkelt. Ska du välja ett som är brandklassat eller ett som är stöldklassat eller båda delar. Ofta som privatperson vill man inte lägga för mycket pengar på ett "kassaskåp". Tyvärr gäller samma regler när man köper kassaskåp som vilken vara som helst, man får vad man betalar för. Ett tips är att inte köpa för "billiga" kassaskåp, var noga och ifrågasätt om priset upplevs för lågt.

Priserna inkluderar frakt till leveransadressen gatuplan i Sverige, moms tillkommer. 

ring 031-98 34 00 

Maila

Pretect har levererat säkerhetslösningar sedan 1990. Vi hjälper dig gärna!

Ring oss på 031-98 34 00 eller skicka ditt telefonnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.