Intimus_Cylinder_CD_paper.jpg   Dokumentförstörare för alla behov   

Har du kontroll på vad som slängs i papperskorgen eller vad som händer om känslig information hamnar i orätta händer?

Pretect har ett 70-tal dokumentförstörare för proffesionellt bruk i högsta kvalitet med upp till 30 års garanti på skärknivarna.

Intimus dokumentförstörare täcker alla behov på alla platser: Vi har dokumentförstörare som förstör papper, plastkort, disketter, CD, DVD, hårddiskar m.m. och som är anpassade för effektiv och miljövänligt återvinning.

Flera av modellerna är utrustade med cross-cut skärverk, i högsta säkerhetsklassen strimlas ett A4 ark till ca 30 000 bitar.

Dokumentförstörarna finns i alla säkerhetsklasser (1-5) enligt DIN 32757, vi har även modeller som uppfyller kraven för NSA/CSS 02-01 (även kallad klass 6).
Enligt den nya DIN standarden 66399 har vi modeller  från säkerhetsklass P-1 till P-7.

Här hittar du även riktigt kraftfulla dokumentförstörare för arkivförstöring med kapacitet upp till 2000 kg/tim.

Titta gärna också på vårt breda sortiment av datamediaförstörare.

 

För skrivbordet

Dokumentförstörare för skrivbordet

Tysta och lättplacerade dokumentförstörare i hög kvalitet för skrivbordet. 30 års garanti på skärknivarna. Dokumentförstörarna är  flexibla och energisnåla.

För kontoret

Dokumentförstörare för kontoret

Intimus Pro är utrustade med dubbla skärverk, i det ena matas papper, i det andra kan CD/DVD plastkort m.m. strimlas. Separata kärl för korrekt återvinning.

För våningsplanet

Dokumentförstörare för våningsplanet

Högpresterande dokumentförstörare för våningsplanet. Tystgående och kraftigt med stor kapacitet i hög kvalitet. Utrustade med Dynamic Load Sensor.

För återvinning
För återvinning

Intimus Recycle höjer inte bara säkerheten- den blir en naturlig del av miljötänkandet. Samt bidrar till färre transporter och bättre miljö.

För högsta säkerhet

För högsta säkerhet

Dokumentförstörare för högsta säkerhet uppfyller kraven i säkerhetsklass 5 och NSA samt P-6 och P-7. Efterfrågade av Polis, Försvar och Ambassader.

För byggnaden och arkivet

För byggnaden eller arkivet

Dokumentförstörare som har kapacitet upp till 2000 kg/tim. Övertygar med sin operatörssäkerhet och pålitlighet. Finns med kärl, balpress samt transportband.

ring 031-98 34 00 

Maila

Pretect har levererat säkerhetslösningar sedan 1990. Vi hjälper dig gärna!

Ring oss på 031-98 34 00 eller skicka ditt telefonnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.