Pretect AB - ett säkert val

PRETECT AB har i drygt 28 års tid levererat kassaskåp, dokumentförstörare m.m. till företag, statliga och kommunala förvaltningar m.m.

Våra specialiteter är kassaskåp och dokumentförstörare. Vi saluför drygt 200 modeller kassaskåp och har alltid begagnade kassaskåp under halva nypriset i lager.

Dokumentförstörare är vår andra specialitet. Våra prisvärda dokumentförstörare i hög kvalitet för proffesionellt bruk från intimus. Starkt modellprogram som klarar från 5 till 500 ark åt gången.
Marknadens bredatse sortiment av datamediaförstörare som tuggar sönder datamedia eller avmagnetiserar hårddiskar, magnettejp m.m. Nu även mindre destruktörer som kan användas i kontorsmiljö för stt förstöra Smartphones, surfplattor, SSD diskar, USB minnen m.m.

Vårt medlemskap i Svenska Stöldsskyddsföreningen (SSF) gör att vi kontinuerligt följer utvecklingen inom de typer av stöldskydd som vi arbetar med.

Som oberoende leverantör har vi möjlighet att ta fram optimala lösningar för Dig som kund utan att vara styrda till visst fabrikat. Därför kan vi leverera mycket kostnadseffektiva  säkerhetslösningar.

Säkerhet i samråd

Säkerhet i samråd är en devis som genomsyrar vårt arbete. Det innebär att hos oss är det du som kund och dina behov som styr – inte vad vi tjänar mest på att sälja.

Vi lyssnar på dina önskemål och frågeställningar. Med vår erfarenhet och kunskap om branschen kan vi svara på dina frågor och ge förslag på produkter som passar just dig.

Tillsammans tar vi fram den mest prisvärda och bästa lösningen. På så sätt blir du som kund nöjd och kan vara säker på att produkterna du köper av oss motsvarar dina krav och förväntningar.

Skulle du, trots våra kvalitetskontroller, få en undermålig produkt eller en produkt som ínte passar dig gör vi naturligtvis allt vi kan för att rätta till det och göra dig nöjd.

Miljön är viktig för oss. Pretect AB är sedan många år tillbaka miljödiplomerat för att vi arbetar långsiktigt för att värna om miljön på bästa sätt.

Pretect AB har hög kreditvärdighet, betyg AA, sedan 2011. Det gör det säkert för dig som kund att handla av oss.

ring 031-98 34 00 

Maila

Pretect har levererat säkerhetslösningar sedan 1990. Vi hjälper dig gärna!

Ring oss på 031-98 34 00 eller skicka ditt telefonnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.